Popronde Amersfoort
za 21
okt

Popronde Amersfoort

Popronde

Zaal open:

20:30

Aanvang:

21:00

Einde:

23:30

Locatie:

Café

Popronde Amersfoort

Popronde

Nederlands grootste rondreizende festival strijkt zaterdag 21 oktober weer neer in Amersfoort. Ook Fluor is natuurlijk weer van de partij. Deze avond geven drie van de vele Popronde acts een show bij ons in het café.

Korfbal
De nieuwe supergroep Korfbal, bestaande uit leden van The Homesick, Creepy Karpis, Yuko Yuko en Rats on Rafts, speelt sinds korte tijd de hele Nederlandse underground aan gort en denkt nu de Popronde wel aan te kunnen.

Dawn Brothers
De Dawn Brothers overrompelen met uitmuntende muzikaliteit het publiek als een bliksemstoot om vervolgens met heerlijk zompige grooves te beklijven. Deze jonge Rotterdammers laten zich inspireren door blues, gospel en sixties rock en vertalen dat met ongekende muzikaliteit naar hun eigen originele muziek.

Fata Boom
Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop belanden ze samen in de studio. Daar ontstaat Fata Boom. Harde trippy elektro hiphop met een onweerstaanbare live show. Single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

Ook leuk...