Popronde Amersfoort
za 19
nov

Popronde Amersfoort

Het is herfst, tijd voor Popronde!

Zaal open:

21:00

Aanvang:

22:00

Locatie:

Café

Popronde Amersfoort

Het is herfst, tijd voor Popronde!

Nederlands grootste rondreizende festival strijkt zaterdag 19 november weer neer in Amersfoort. Ook Fluor is natuurlijk weer van de partij. Deze avond geven drie van de vele Popronde acts een show bij ons in het café.

The Grand East
Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. In het midden staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East.


Storksky
Storksky is een rete strak rockduo dat met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neerzet die moeiteloos kan wedijveren met internationale acts als QOTSA, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood. Dat Pinkpop en Zwarte Cross de band dit jaar ook al boekten, zegt genoeg over de potentie van deze rockers!


Cookachoo
"Worship the intuition and fight terminal seriousness" Deze boodschap brengt Cookachoo in een kleurrijke en dansbare verpakking. 2015 bracht 2 EP's [PIAS], gigs op o.a. Noorderslag, Oerol, Mysteryland, Milkshake en Paris Fashion Week. Ook waren ze support act voor Buaraka Som Sistema en Major Lazer.