Popronde
za 21
nov

Popronde

Het is weer herfst, tijd is voor Popronde!

Entree:

gratis *

Aanvang:

21:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Popronde

Het is weer herfst, tijd is voor Popronde!

Nederlands grootste rondreizende festival strijkt 21 november weer neer in Amersfoort. Natuurlijk is Fluor ook van de partij. Drie Popronde acts betreden deze avond het podium, om vervolgens tot in de late uurtjes door te gaan met het Plaatjes DJ Team.

Swinder
Geboren en getogen onder de rook van Groningen stad en met een Groninger woordenschat beperkt tot 'moi' wil singer-songwriter Bas Schröder jarenlang niets weten van het dialect. Zoals je aardappels met jus pas weer kunt waarderen nadat je minimaal vijf jaar geleden de deur van het ouderlijk huis achter je hebt dichtgetrokken, zo duurt het een klein decennium tot na het horen van de Groninger chansonnier Ede Staal het kwartje valt: het Gronings kan heel mooi zijn, als je er maar mooie dingen in zegt, of zingt.


St. Tropez
St. Tropez was een tijdje de meest mysterieuze band van Nederland. Inmiddels is de groep ontmaskerd als het garagepunk project van Go Back To The Zoo-leden. Of zoals ze zelf zeggen: "Four guys making music in a former gay sauna by the canals of Amsterdam." Een ding is zeker: hun garagepunksongs zijn opvallend sterk en ongeëvenaard!


THT
THT is een dance/techno act bestaande uit drummer/producer Wouter Verspaget en vocalist/sound designer Bas Gruyters. Elkaar gevonden in de ultieme samenwerking met als resultaat een zeer energieke live show dat staat als een huis. Tijdens de live shows bespeelt Wouter zijn eigen gecreëerde Guitarmachine en Bas zingt en looped zijn zang regelrecht into the tracks. Verwacht opbouwende ritmes en catchy rifjes, harde kicks en duwende basses, donkere vocals en loopings met als resultaat hypnotiserende klanken.

tickets