Popa Chubby  (US)
wo 28
okt

Popa Chubby (US)

Blues

Entree:

€ 17,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Popa Chubby (US)

Blues

Imposante New Yorkse bluesrocker Popa Chubby keert terug naar Amersfoort. Deze in alle opzichten grootse muzikant is een begrip in de blueswereld en sinds 1995 maakt hij platen waar de echte bluesliefhebbers geen genoeg van krijgen.

Popa Chubby begon zijn muzikale carriére met het spelen van drums, maar toen hij The Rolling Stones voor het eerst hoorde was hij meteen verliefd en is hij de gitaar gaan bespelen. Popa’s invloeden liggen 60’s artiesten zoals Led Zeppelin, Cream en Jimmi Hendrix. Hij bracht zijn eerste album ‘Gas Money’ op zijn eigen label uit waarna hij opvolger ‘Booty and the Beast’ Op toenmalig blueslabel Okeh uitbracht, welke geproduceerd werd door de legendarische producer Tom Dowd.

Naast dat Chubby bergen aan eigen materiaal heeft is hij ook niet vies van een cover op zijn tijd. Zo heeft hij een geweldige versie van ‘Somewhere Over the Rainbow’ , en heeft hij in 2006 een set van drie live-cd’s uitgebracht met Hendrix-covers.

Eind 2014 bracht hij in het kader van zijn 25 jarige jubileum in de blues scene het album 'I'm Feeling Lucky' uit. In 2015 is Popa Chubby weer op tour, en brengt hij natuurlijk een bezoekje aan Fluor.

Support: The Balkun Brothers (US)

The Balkun Brothers is een wereldberoemde psychedelische blues rock band. Ze zijn uniek in hun sound en zullen een goed support voor Popa Chubby zijn.
Bekijk hier een filmpje van The Balkun Brothers

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets