PAUW + Tamarin Desert
vr 1
apr

PAUW + Tamarin Desert

Psychedelica met ballen!

Entree:

€ 11 ex servicekosten *

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

PAUW + Tamarin Desert

Psychedelica met ballen!

Een op hol geslagen drummer, een bombastische bassist, een betoverende toetsenist en een charismatische gitarist met dromerige vocalen. Zo laat PAUW zich het beste omschrijven. De band neemt haar publiek mee op een magistrale en onvergetelijke trip, die velen nog lang zal heugen.

Support: Tamarin Desert
Tamarin Desert maakt sixties georiënteerde psychpop/rock à la Tame Impala en Pond, gecombineerd met vettige fuzzriffs en grooves die wat weg hebben van Led Zeppelin en de rammelige gitaartjes van King Gizzard & the Lizard Wizard. Psychedelica met ballen dus!

De band deed reeds supportshows voor Nouveau Vélo, Automatic Sam, Taymir en PAUW
en brachten 17 april 2015 hun eerste single uit.

Deuren open: 20:00
Support: 20:30

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets