Paceshifters
vr 15
apr

Paceshifters

Al tien jaar met volle kracht vooruit

Entree:

€ 14,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Paceshifters

Al tien jaar met volle kracht vooruit

Het Nederlandse alternatieve rocktrio Paceshifters gaat al meer dan tien jaar met volle kracht vooruit. Ze hebben een cultstatus opgebouwd dankzij hun ongelooflijke liveshows die hen al op vele podia hebben zien headlinen, na festivalslots als Woodstock (Polen), Groezrock, Zwarte Cross, Pinkpop, Exit (Servië), Rock for People en SXSW .

Maar na tien jaar non-stop touren en het uitbrengen van vier volledige albums, was het tijd voor verandering. Tijd voor een gloednieuw plan. Dat nieuwe plan is toevallig een fris nieuw studioalbum, opgenomen in België en geproduceerd door Ian Clement van de Vlaamse alternatieve rockers Wallace Vanborn.

In deze moeilijke en onzekere tijden kunnen Paceshifters niet wachten om eropuit te gaan en te spelen. Paceshifters staan ​​altijd bekend om hun energieke en ongeremde live-optredens. "Dat is het enige dat nooit zal veranderen, zodra we op dat podium lopen, zullen we onze fans alles geven wat we hebben."

Magnetic Spaceman zorgt verzorgt het voorprogramma. Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat, verpakt in catchy songs en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen brengt hét feest om je na lange tijd weer eens goed aan over te geven en je flink doet verlangen naar een volle beukende pit. In de benen!.. En heel gauw!

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets