Ontbijtconcert | Anne-Maartje Lemereis
zo 25
jul

Ontbijtconcert | Anne-Maartje Lemereis

FLUOR invites...

Entree:

€29,50 *

Zaal open:

09:00

Aanvang:

9:30

Einde:

11:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Ontbijtconcert | Anne-Maartje Lemereis

FLUOR invites...

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit concert vindt plaats in De Observant, Stadshuisplein 7, Amersfoort. De tafels zijn per twee gedekt. Tickets worden per persoon verkocht. Een 'Voorverkoopticket' is inclusief ontbijt.

Vanaf april start De Observant een nieuwe reeks klassieke ontbijtconcerten op de zondagochtend. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen diverse musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek. Op zondag 25 juli is het de beurt aan pianiste Anne-Maartje Lemereis!

Lemereis schreef haar eerste liedje toen ze vier jaar oud was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Ze studeerde piano en compositie aan het Utrechts Conservatorium, waar ze inmiddels als docent werkzaam is. Anne-Maartje componeerde in opdracht van o.a. Het Amsterdams Bach Consort, NKK NXT en het Ragazze Quartet, ze voerde haar eigen werk uit op festivals als Wonderfeel, November Music en Lowlands en ze is regelmatig te zien in het tv-programma Podium Witteman.

Tijdens het ontbijtconcert in De Observant speelt Lemereis een programma van eigen werk en van componisten die haar inspireren of beïnvloeden zoals Satie, Barber en Bach.

De deuren gaan om 09.00 open. Tafels worden per twee personen gedekt. Wij vragen iedereen bij binnenkomst de handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen.

Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven en initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets