Ontbijtconcert | Jeroen de Groot en Bernd Brackman
zo 18
apr

Ontbijtconcert | Jeroen de Groot en Bernd Brackman

FLUOR invites...

Entree:

€29.50 *

Zaal open:

09:00

Aanvang:

9:30

Einde:

11:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Ontbijtconcert | Jeroen de Groot en Bernd Brackman

FLUOR invites...

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit concert vindt plaats in De Observant, Stadshuisplein 7, Amersfoort. De tafels zijn per twee gedekt. Tickets worden per persoon verkocht.

Het ontbijtconcert van Jeroen de Groot en Bernd Brackman op zondag 18 april gaat door, maar helaas is het gezien de huidige maatregelen niet mogelijk om publiek bij De Observant te ontvangen. Dat betekent dat het concert op een aangepaste wijze plaatsvindt. Het optreden wordt via een livestream uitgezonden en is vanaf thuis te bekijken. Hiervoor ontvang je vrijdag 16 april een e-mail met de link. Dit betekent dat kaarten tot vrijdag 16 april 15.00 uur te koop zijn.

Maar het is geen ontbijtconcert zonder ontbijt, daarom is dit af te halen. Op zondag 18 april tussen 08:00 en 09:00 staat het ontbijt bij De Observant klaar en kan je het komen ophalen. Rijd, fiets of loop langs en neem het ontbijt in ontvangst. Om 09:30 start het concert van Jeroen de Groot en Bernd Brackman, dus zorg dat je dan klaar zit met het ontbijt om te genieten van de muziek en het eten.

Vanaf zondag 18 april start De Observant een nieuwe reeks klassieke ontbijtconcerten op de zondagochtend. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen diverse musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek. En wat een prachtige namen hebben wij geprogrammeerd staan. Op 18 april is het aan Jeroen de Groot en Bernd Brackman (viool en piano) om te starten met een prachtig muzikaal programma.

De Groot studeerde al aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam toen hij 11 jaar oud was. Zijn leraren waren Bets van der Horst en Herman Krebbers. Hij won het Nationaal Vioolconcours Oskar Back in 1985, waardoor hij een beurs kreeg om verder te studeren bij Sándor Végh in Salzburg en Ivry Gitlis in Parijs. Al toen hij nog studeerde trad hij veel op en won hij prijzen op het ARD Wettbewerb in München en het de internationale concours in Scheveningen. Verder won hij de Zilveren Vriendenkrans van het Concertgebouw en de Medaille d'Or op het concours Les Jeunes Solistes in Bordeaux.

De Groot is actief als solist met orkest. De Groot vormt een duo samen met pianist Bernd Brackmann. Samen namen zij twee CD’s op: The French connection en Unforgettable. Ook speelde hij bij op een CD met kamermuziek van Jean Wiéner. Hij gaf concerten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Japan en Zuid-Amerika. De Groots instrument is een Amati uit ongeveer 1660.

Bij ontvangst graag handen desinfecteren en tijdens de concerten graag mondkopjes dragen.

Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven en initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets