Old School Legends: Dj Panic
vr 12
jan

Old School Legends: Dj Panic

Een avond vol houseclassics, oldschool, techno en early

Entree:

€ 13 *

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Old School Legends: Dj Panic

Een avond vol houseclassics, oldschool, techno en early

12 januari is het weer tijd voor Old school Legends! Een avond vol Early, Old school, Rave en Houseclassics.
Voor deze editie hebben we weer een aantal Legends uitgenodigd.

Met trots presenteren wij DJ PANIC, een legend bekend van onder andere Forze Records, Rotterdam Records en Neophyte Records. Met zijn heerlijke early en rave sound heeft hij al menig festival en events op zn kop gezet. Wat te denken aan Decibel, PussyLounge, Nightmare, Parkzicht om er maar een aantal te noemen. Deze dj is een echte alleskunner van oldschool naar Early en van Happy naar Hardcore deze dj kan het allemaal. Tevens bekend van het Forze Dj Team (met Paul Elstak) en Hard Creation (met Neophyte).12 januari zal hij Amersfoort op zn kop zetten! 
Start the Panic!!

Als je aan Early denkt dan denk je aan FRANTIC FREAK. Bekend van onder andere zn lange solo sets op diverse grote events en van Thunderdome, Pandemonium, Oldschool Gangsters, Decade en noem maar op. Met zijn unieke platenkeuze zorgt hij er altijd voor dat de voetjes van de grond gaan. Voor de liefhebbers wordt het 12 januari genieten geblazen!

Lunatic: deze man ademt hardcore en is hardcore. Hedendaags bekend van zijn harde uptempo sound maar speciaal voor deze avond haalt hij zijn oude Early tracks weer uit de kast. Deze man draait al meer dan 20 jaar mee in de scene en kent zijn klassiekers. In de Early tijd heeft hij onder andere gestaan op Hellraiser, Hellbound, Speedrazor, Digital Overdose, Megarave, Nightmare en noem maar op.
I've Got the Mind of a Lunatic!

Old Skool Legends is 18+, ID-kaart bij de deur is verplicht.

Early-birds: € 10,00 ex. servicekosten
Voorverkoop ticket: € 13,00 ex servicekosten
Deurticket: € 16,00

tickets