NK Beerpong
vr 19
feb

NK Beerpong

Het NK voor de beste ballenwerpers

Aanvang:

18:00

Einde:

1:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

NK Beerpong

Het NK voor de beste ballenwerpers

Op vrijdag 19 februari zullen alle halve finalisten van alle kwalificatie ronden gaan strijden om de titel Nederlands Kampioen Beerpong! We gaan er een te gek feest van bouwen en BANKERS zal ons van deuntjes voorzien.

---FB EVENT---

----INFO----
Ook het NK zal starten met een poulefase, elke poule bestaat uit vier of vijf teams zodat iedereen minimaal drie keer speelt. De 16 beste teams uit de poulefase strijden vervolgens door middel van een knock-out fase voor de titel Nederlands kampioen beerpong.
Elke wedstrijd die je wint in de voorronde levert het team een punt op. Daarnaast worden alle bekers dat het verliezende team moet opdrinken als cup/doel saldo genoteerd. Eerst gaan de teams met het meeste punten door, bij een gelijk aantal punten wordt er gekeken naar het cupsaldo. De regels kan je vinden op de Facebookpagina van Beerpong League of Legends als één van de eerste foto’s.
Vanaf 18:00 gaan de deuren open en om 19:00 gaan we beginnen. We gaan er vanuit om voor 12 uur klaar te zijn zodat de mensen die met het OV komen ook weer naar huis kunnen.

----AANMELDEN----
Aanmelden kan alleen als je bij een kwalificatieronde de halve finale hebt gehaald. Het aanmelden doe je door je teamnaam, naam van je teamgenoot en de naam van de kroeg waar je hebt gewonnen in een bericht op deze evenementen pagina te zetten.
Het inschrijfgeld bedraagt €30,- per team en kan aan de deur worden betaald. Hier zit al het bier voor tijdens het beerpong bij inbegrepen.

Toeschouwers, supporters en fanclubs zijn natuurlijk meer dan welkom om jullie aan te komen moedigen en kunnen gratis naar binnen.

Ook leuk...

tickets