Nachtwerk.
vr 20
aug

Nachtwerk.

Testen voor Toegang

Entree:

€15,00 *

Zaal open:

23:00

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Nachtwerk.

Testen voor Toegang

Na meer dan een jaar stil te hebben gezeten, mogen we eindelijk weer de werkvloer op. Dankzij Testen voor Toegang kunnen we de deuren weer open gooien, zonder 1,5m en dat voelt goed. Vanaf vrijdag 20 augustus kan jij jouw TOZO uitzetten en een nachtdienst pakken in FLUOR. Met een prachtig programma, trotseren wij de nacht! 

Nachten werken, zwoegen en zweten. We tasten in het duister en verlichten een mooie dienst. Nachtwerk. staat volop in het teken van industriële geluiden en samenhorigheid op de werk/dansvloer. Niks is onmogelijk tijdens een dienst in FLUOR.

LET OP: dit is een Testen voor Toegang evenement. Wij kunnen alle basisregels loslaten doormiddel van een toegangstest. Op de website staat beschreven hoe dit in zijn werking gaat.

Belangrijk: uitleg Testen voor Toegang

Stap 1: Koop een toegangskaartje of meld je aan voor een evenement

Stap 2: Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 40 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.

Stap 3: Laat je testen
Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

Stap 4: Testuitslag
U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs. 

Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen. 

Stap 6: Bezoek
U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

Ook een vaccinatie van minimaal 2 weken oud, of recente besmetting binnen 6 maanden zijn toegestaan. Let op: deze moeten wij kunnen scannen in de corona-check app.

Voor dit evenement zijn geen tickets aan de deur verkrijgbaar.

tickets