MY BABY - Voodoo Électrique
do 6
okt

MY BABY - Voodoo Électrique

Laat je bezweren!

Entree:

€ 15,- *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

MY BABY - Voodoo Électrique

Laat je bezweren!

MY BABY is een trio gevormd door de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyck, aangevuld met gitarist Daniel ‘Da Freez’ Johnston uit Nieuw-Zeeland. Na samen onder de naam The Souldiers getourd te hebben besloot de band in 2012 met MY BABY een compleet nieuwe weg in te slaan: soulfunk werd bluesrock. Het Amsterdamse trio debuteerde in 2013 met ‘My Baby Loves Voodoo’, een broeierige plaat vol soul, funk, blues en gospel. Niet voor niets werd de band al snel gevraagd door blueskoning Seasick Steve om met hem mee te gaan op zijn Engelse tournee. De band heeft inmiddels een naam opgebouwd met de fantastische liveshows. Laat je bezweren door de toverspreuken, tribal blues, funk en bezwerende southern swamp music, uit de polder!

Support: John Fairhurst (UK)

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €20,- extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets