MTV Headbanger’s Ball
wo 23
nov

MTV Headbanger’s Ball

De beste thrash metal uit de 80's

Entree:

€27 *

Zaal open:

19:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

MTV Headbanger’s Ball

De beste thrash metal uit de 80's

MTV Headbanger’s Ball is niet alleen een eerbetoon aan de cult-tv-show uit de jaren 80, die de basis was voor veel grote metalbands die we nu kennen. Het laat zien dat de muziek nog altijd even relevant is! Het is een avond vol thrash metal.

VIO-LENCE
De band uit Californië staat voor de essentie van thrash metal. De jongens stammen af van de tweede golf van Bay Area Trashers uit de jaren ’80, met Robert Flynn op gitaar, voordat hij Machine Head oprichtte. Vio-lence staat bekend om agressieve thrash metal zonder technische snufjes. Thrash zoals thrash hoort te zijn, zonder franje recht voor je smoel.

WHIPLASH
Whiplash komt dan wel uit New Jersey, de band heeft absoluut niets te maken met het Bon Jovi-geluid. Deze thrashers zetten de metalstandaard van de jaren 80 tot ver in de jaren 90. Alleen al de titel van het album "Thrashback" uit 1998 spreekt voor zich. Nu is het weer tijd voor een „thrashback“, wanneer ze de podia betreden in hun krachtige powertrio-bezetting.

ARTILLERY
De Denen van Artillery maken de line-up compleet met hun door power metal doordrenkte thrash. De band is al sinds de jaren ’80 bezig, en dit Deense dynamiet belooft het hart van een echte trasher sneller te laten kloppen!

Binnenkort kondigen we de laatste band aan!

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets