Maxi Jazz (Faithless, personal dj set)
do 31
mrt

Maxi Jazz (Faithless, personal dj set)

Geannuleerd op deze datum!

Entree:

€ 27,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Maxi Jazz (Faithless, personal dj set)

Geannuleerd op deze datum!

Let op: het optreden van Maxi Jazz gaat niet door op deze datum. Kaartkopers hebben hier een e-mail over ontvangen. Meer informatie volgt zodra wij dat hebben.

Dit is het verplaatste concert van 10 april 2021 en zaterdag 19 februari 2022. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Maxi Jazz is wereldberoemd geworden als de charismatische frontman van supergroep Faithless. Als een van de allergrootste dance acts stond Faithless in arena's en waren ze headliner op 's-werelds vetste mondiale festivals. Ze verkochten miljoenen albums en scoorden hits als God is a DJInsomnia en We Come 1. Totdat Maxi Jazz besloot om een punt te zetten achter Faithless om meer tijd in zijn band Maxi Jazz and the E-Type boys te stoppen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan... Maxi Jazz draait met zijn Personal DJ Set vooral wat hij zelf te gek vindt, uiteraard zonder zijn Faithless-historie te verloochenen. Zijn set bestaat uit R&B, reggae, funk, soul, hiphop en natuurlijk minimaal 1 of 2 Faithless-knallers, met live vocalen. Music from the good old days. Dat Maxi Jazz nog steeds tot een van de grootste behoort, blijkt uit zijn succesvolle shows in de Benelux tijdens het 2018-festivalseizoen. En nu niet alleen op Glastonbury, Pinkpop en Werchter, maar ook bij FLUOR!

Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets