Martijn Fischer zingt hits van Hazes
za 9
dec
Sold
out

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Met bloed, zweet en tranen

Entree:

€ 19,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Met bloed, zweet en tranen

Martijn Fischer kennen we van zijn rol als André Hazes in de hit-musical 'Hij Gelooft In Mij'. De succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.
In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film 'Bloed, Zweet & Tranen', waarmee hij een Gouden Kalf won. Sinds begin maart is de film 'Bloed, Zweet en Tranen' te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', 'Vrijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'.
Martijn gaat samen met band op clubtour door Nederland om de grootste hits van Hazes te vertolken. Met songs als 'De Vlieger', 'Zij Gelooft In Mij', 'Een Beetje Verliefd', 'Zeg Maar Niets Meer' en 'Ik Meen 'T' wordt het één groot meezingfestijn!

LAURA zal het voorprogramma verzorgen. Deze 21-jarige zangeres brag ik 2016 al voorzichtig door met haar singles 'Tot Snel' en 'Zoete Witte Wijn'. Wat volgens kenners het 'het begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte'.
Met de release van haar debuutsingle 'Tot Snel' belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad ze het 'finale elftal' van de online talentenjacht 'Giels Talentenjacht'.


Dit concert is UITVERKOCHT.