Maida Rose @ Het Nieuwe Stadsterras
za 31
jul

Maida Rose @ Het Nieuwe Stadsterras

Unieke dreampop

Entree:

€ 7,50 *

Aanvang:

20:30

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Maida Rose @ Het Nieuwe Stadsterras

Unieke dreampop

Maida Rose zet 2021 in vuur en vlam met hun unieke dreampop. Maida Rose is het songwriting partnerschap van Roos Meijer en Javièr den Leeuw. Na de afgelopen vijf jaar te hebben doorgebracht met schrijven en opnemen op de zolder van het ouderlijk huis van Javièr, is de band eindelijk begonnen hun dreampop-juweeltjes met de wereld te delen. De persoonlijke ervaringen van het duo tijdens de adolescentie vormden de inspiratie voor deze verzameling liedjes. Hun verhalen over liefde – oud en nieuw – en hun uitingen van depressie en andere wereldse gevoelens, vormen een unieke muzikale wereld. Het album is in eigen beheer geproduceerd en wordt voorbereid voor een release begin 2022.

Als je van Beach House en Cigarettes After Sex houdt, staat je een absolute traktatie te wachten. Melancholische melodieën flirten met groovy baslijnen en laten je meedrijven in de dromerige soundscapes die ze creëren. De aanstekelijke nummers van Maida Rose zullen zeker weken in je hoofd blijven hangen.

Op 22 januari 2021 bracht Maida Rose hun debuutsingle 'Harmony of Heartache' uit. Het lied kreeg positieve recensies van internationale muziekrecensenten.

Dit concert is een samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras en vindt daar ook plaats. Dit kaartje geeft toegang tot speciale zitplekken voor het podium. Het concert is ook gratis te bezoeken op Het Nieuwe Stadsterras, mits daar nog plek is. Met een kaartje ben je niet alleen verzekerd van een plekje helemaal vooraan, je geniet ook van een kaasplank én een speciaalbiertje of wijntje naar keuze!

Ook leuk...

tickets