LVZY
do 12
mei

LVZY

Release party!

Entree:

7,50 *

Zaal open:

20:30

Aanvang:

20:00

Einde:

1:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

LVZY

Release party!

Het is dan zo ver…

LVZY’s 2e EP Balance is Key is klaar en zal gereleased worden op 12 mei en dit wilt hij graag met zijn luisteraars & loved ones vieren. De avond zal gevuld zijn met good music, good vibes & good people. Daarnaast zal LVZY zelf ook de EP live performen.

LVZY

Jeremy Erasmus alias LVZY (spreek uit als: lazy) heeft een groot gedeelte van zijn leven in Amersfoort gewoond, maar groeide tot zijn elfde op in het Caribische eiland Aruba.

LVZY brengt een frisse wind in de Nederlandse muziekscene doormiddel van zijn wavy sound, gemixt met rapflows en hier en daar een emotionele tint. Daarnaast weet LVZY op te vallen door zijn uniek stemgeluid, charismatische flow en inhoud. Na in 2021 zijn independent debut EP Love is the Key te hebben gedropt is LVZY druk bezig geweest met het consistent releasen van nieuwe muziek en feature projecten. In de tussen tijd was hij ook druk bezig met zijn 2e EP Balance is the Key die 8 nummers bevat met dit keer ook een aantal featurings op de EP. Waaronder eentje van 1 van Amsterdam finest voices Gianski, Lyricale rising star van OJ Family, Yurmaine en Nino (LSD) een legend in de Nederlandse muziek Scene. 

Met dit project wil LVZY zijn luisteraars een kijkje geven in zijn mind en de boodschap die hij voor de mensen heeft luidt als volgt: Balans is belangrijk, yin bestaat niet zonder yang. Licht bestaat niet zonder donker en zo hebben wij in ons allemaal ook meerdere kanten in ons die we soms vergeten in balans te houden. Maar door besef, zelfreflectie, communicatie en love kan je grote stappen maken in jouw reis naar balans en geloof ons je bent niet de enige die de journey maakt. 

tickets