Lucky Fonz III | Spoffin | Vroege Show
vr 27
aug
Sold
out

Lucky Fonz III | Spoffin | Vroege Show

FLUOR X Spoffin

Entree:

€ 10,00 *

Aanvang:

21:00

Einde:

21:45

FacebookEvent op Facebook

Lucky Fonz III | Spoffin | Vroege Show

FLUOR X Spoffin

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’.

Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als publiek en leidde tot een zegetour langs uitverkochte clubzalen vol hartstochtelijke fans.

Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ‘In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows. Ook op TV maakte hij furore; oa. als muziekkenner bij programma als DWDD en Pauw, als deelnemer van De Slimste Mens. Als schrijver publiceerde Lucky Fonz III diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus The Secret Diary of Nora Plain, door The New York Times omschreven als “a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession”.

Dit optreden wordt georganiseerd in samenwerking met Spoffin en vindt plaats bij De Observant, Stadhuisplein 7.

Er zijn deze avond twee shows
Show 1: 21.00 tot 21.45 uur
Show 2: 23.00 tot 23.45 uur

LET OP: Eén single-ticket is geldig voor één persoon. Eén duo-ticket is geldig voor twee personen.

Ook leuk...