Lucas Hamming
za 13
feb

Lucas Hamming

Singer-songwriter

Entree:

€13,- *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Lucas Hamming

Singer-songwriter

Lucas Hamming timmert al een tijdje aan de weg. Hij was een van de zes finalisten van het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter. Zijn muziek is heel poppy en rockt als de beesten. De teksten maken het geheel af. ‘De plaat gaat over mij en mijn strijd en tegenstrijdigheden bij het volwassen worden, vooral in het nummer Mr. Irresponsible,’ duidt Hamming. Dat gebeurt op onontkoombare melodieën. Want vooral dàt is HAM.

Goed was de muziek van Hamming altijd al, goede kop met een even nonchalante als betrokken uitstraling. Maar wanneer kom je met je debuutalbum, dit is namelijk een uiterst delicate zaak. Je komt ofwel te vroeg onder de druk van geld, de media of de fans ofwel je komt te laat en dan is het momentum weg. De hamvraag is dan: wanneer moet zo’n debuut album uitkomen. Hier is een heel simpel antwoord op te geven: op tijd. HAM, het debuut van Lucas Hamming, komt precies op het juiste moment. Alles valt perfect samen: talent, songs en sound. Dat mag even duren, maar dan hèb je ook wat. De beloning is dat Matthijs van Nieuwkerk Lucas Hamming en band koos als huisband in DWDD in het nieuwe televisieseizoen.

In januari 2013 kwam zijn debuut EP "Green Eyed Man" uit en in maart 2014 zijn debuutsingle "Fake Love Hypocrisy". In augustus 2014 werd Hamming uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en werd zijn single Mojo Mischief 3FM Megahit!

Support: Friars
Friars is een jonge energieke indie-rock band uit Utrecht. Begin 2015 vormde zanger/gitarist Jasper Demollin (Uncle Frankle) samen met Bryan Hokkeling (The Medics), bassist Michiel Bel (GEM) en gitarist Daan Scherpenzeel de band. Met slechts twee demo’s die ze in de oefenruimte hadden opgenomen werden ze geselecteerd voor de Popronde tour 2015.
Onlangs hebben ze hun debuut EP in eigen beheer opgenomen. Momenteel legt Bryan de laatste hand aan de mix en wordt de EP gemasterd. Hun eerste single ‘Chemistry’ zal binnenkort verschijnen.

Combitickets
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets