Like A Bat Out Of Hell
vr 16
feb

Like A Bat Out Of Hell

The ‘Rock And Roll Dreams’ concert!

Entree:

€ 20,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Like A Bat Out Of Hell

The ‘Rock And Roll Dreams’ concert!

Het epische ‘Classic Rock’ album ‘Bat Out Of Hell’, bekend van de uitvoering door Meat Loaf en gecomponeerd door muzikaal genie Jim Steinman, bestaat 40 jaar. Een gezelschap Nederlandse topmuzikanten (o.a. van Focus, Anouk, Kane) en de bekende vocalisten Martin van der Starre (Woodstock The Story, Jesus Christ Superstar, Symfo Classics), Lisette van den Berg (Ayreon, Karmaflow, Scarlet Stories) en Floortje Smit (Idols én The Voice finaliste, We Will Rock You) gaan de uitdaging aan door het meesterwerk  integraal te vertolken.

‘Bat Out Of Hell’ (met de wereldhits ‘Paradise By The Dashboard Light’ en ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’) staat met 43 miljoen exemplaren te boek als een van de best verkochte platen aller tijden en geldt als de soundtrack van de jeugd van velen. Zo ook voor initiatiefnemer Menno Gootjes, die naast gitarist van de formatie Focus (bekend van de wereldhit ‘Hocus Pocus’) tevens gitaardocent is aan Codarts in Rotterdam en de Rockacademie te Tilburg. “Als jochie werd ik meegesleept door dit rockepos. Deze jeugdliefde nu zelf live neer te mogen zetten is een droom die uitkomt.”

Dit gaat gebeuren onder de naam Like A Bat Out Of Hell. Naast de integrale uitvoering van het jubilerende album zullen meer hits en live-klassiekers van Meat Loaf worden gespeeld, alsmede verrassende extra’s.

   

Ook leuk...

tickets