Lepeltje Lepeltje - zaterdag
za 3
jun

Lepeltje Lepeltje - zaterdag

Programma door FLUOR: The Dawn Brothers, Great Profile, ALASKA POLLOCK en Jibber Jabber & The Jams

Aanvang:

12:00

Einde:

23:59

Lepeltje Lepeltje - zaterdag

Programma door FLUOR: The Dawn Brothers, Great Profile, ALASKA POLLOCK en Jibber Jabber & The Jams

Noem het inmiddels traditie, op de zaterdag van Lepeltje Lepeltje Amersfoort, dit jaar in het Pinksterweekend programmeren wij het hoofdpodium van dit heerlijke foodfestival in het Burgemeester Brouwerplantsoen!

The Dawn Brothers
Soulvolle rock 'n roll, geinspireerd door de grootten als The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding. Pure aanstekelijke rootsliedjes die ze zelf omschrijven als: “We play the old souls from the phuture.”
Great Profile
Lisa van Kampen, een typische DIY-artiest startte Great Profile begin 2016. De naam Great Relief, gekozen als eerbetoon aan de acteur John Barrymore, blijft hangen wanneer je het album Stress Relief beluistert. De tong is geestig en scherp, de muziek no-nonsens, slacker en onstuimig.


ALASKA POLLOCK
ALASKA POLLOCKis waar elektronisch muziek de hand schud met alternatieve pop, en een vleugje bleus. Gitaargedreven songs met elektronische drums & synths zorgen voor een groovy sound, het plantsoen gaat weer dansen met ALASKA POLLOCK!
Jibber Jabber & The Jams
Surfrock, gruizig, energiek en aanstekelijk als kinkhoest in een kleuterklas. Met inspiratiebronnen als Ty Segall en Thee Oh Sees beloof je geheid energie op het podium. Franse sigaretten en een punkmentaliteit, hou je lepetje maar wat steviger vast.Daarna door naar de Afterparty van Lepeltje Lepeltje met The Mauskovic Dance Band en Brass Rave Unit!