LAKSHMI + LGHTNNG
za 10
mrt

LAKSHMI + LGHTNNG

Poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths

Entree:

€ 11,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

LAKSHMI + LGHTNNG

Poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths

Ze is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI - voluit Lakshmi Swami Persaud - is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. Vernoemd naar de godin van de liefde, bezingt ze op haar debuutalbum over liefde in al haar vormen. Het zijn persoonlijke verhalen verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

Ook op het podium staat vanavond de Groningse band LGHTNNG. Als de film ‘Drive’ Nederlands was, dan schreef LGHTNNG de soundtrack. LGHTNNG is een driekoppige electronische popgroep uit Groningen, geïnspireerd door 80's popculture zonder gedateerd te klinken.

Beïnvloed door acts als Chromatics, Shura, M83 maakt LGHTNNG dansbare, donkere maar hoopvolle en nostalgisch klinkende tracks waarbij de popsong en sound hoog in het vaandel staat. De Groningse band was headliner op het Weekender Festival 2016 in Kazachstan. Ze speelde de fameuze minuut in DWDD en openende voor o.a. Marina and the Diamonds ( Uitverkocht Tivoli Ronda), Aurora (Uitverkocht Melkweg), Joseph Salvat en Låpsley.

Zie ook
Facebook: https://www.facebook.com/LakshmimusicNL/
Instagram: https://www.instagram.com/lakshmimusic/
Website: www.lakshmimusic.com

Ook leuk...

tickets