Kovacs
za 14
sep

Kovacs

De Cheap Smell tour

Entree:

€ 28,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Kovacs

De Cheap Smell tour

De Nederlandse zangeres Sharon Kovacs maakte in 2013 een verpletterende entree met haar debuut-ep My Love. Hierop legt de zangeres uit Eindhoven direct al haar kwaliteiten bloot: haar warme, opvallende stem zet de stemming op sfeervolle soul- en blues-songs, haar teksten zijn donker, recht uit het hart en vol bezieling. Debuutalbum 'Shades Of Black' kwam in 2015 uit, waarmee Kovacs in maar liefst zesendertig landen de hitlijst bereikt, en in thuisland Nederland zelfs plek één. Voor haar tweede album Cheap Smell toog ze naar Londen om te werken met de vermaarde producer Liam Howe. Het resultaat is future soul van het hoogste niveau!

Het voorprogramma wordt verzorgd door NOWA, een elektronisch Dark-pop duo uit Nederland. De combinatie van koude synthesizers en de warme soulvolle stem van front zangeres Julia maken NOWA. Met haar dromerige zanglijnen neemt ze je mee in haar eigen wereld. Het duo is onder andere geïnspireerd door Chet Faker, Sevdaliza en Nao maar levert een unieke sound aan dat zich onderscheidt van de rest.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Ook leuk...

tickets