Kingdom of Pop late show
vr 25
jun

Kingdom of Pop late show

Een muzikale ode aan de popiconen van verleden tot heden

Entree:

€10 *

Zaal open:

21:45

Aanvang:

21:45

Einde:

22:45

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Kingdom of Pop late show

Een muzikale ode aan de popiconen van verleden tot heden

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Aretha Franklin, Madonna, The Rolling Stones, Freddy Mercury & Michael Jackson; Dé popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. In dit muzikale eerbetoon wordt de kijker meegenomen op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan.

Studenten & alumni van de Rockacademie brengen met ‘Kingdom Of Pop’ een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. Deze theatervoorstelling is een volwaardig en interactief spektakel met verhalen van de nieuwe generatie musici, iconi sche momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits. Van de Beatles tot aan Lady Gaga, allen hebben ze iets bijgedragen aan de hedendaagse industrie.

De voorstelling is geschreven door alumni van de Rockacademie in samenwerking met regisseur Tim Goditiabois (winnaar Leids Cabaret Festival). Samen hebben ze alle elementen tot één spetterend geheel weten te smeden. Kingdom of Pop zal vanaf maart 2021 in de Nederlandse theaters te zien zijn

LET OP: bij deze show zijn zitplaatsen, daarom worden er alleen maar duo-tickets verkocht. Eén duo-ticket is geldig voor twee personen. De deuren zijn om 21.15 uur geopend en de show begint om 21.45 uur.

Ook leuk...

tickets