Kenny B
vr 17
nov

Kenny B

Kenny B is terug met nieuw werk

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Kenny B

Kenny B is terug met nieuw werk

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit 'Parijs'. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40 waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

'Parijs' heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de grootste klapper van 2015 noemen. Ook is 'Parijs' de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single 'Parijs' op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals.

Op het moment is Kenny B te zien in het programma De Beste Zanger van Nederland en later dit jaar komt hij met een nieuw album.

Ruben Annink opent de avond. Deze Nederlandstalige singer-songwriter haalt zijn inspiratie uit Nederlandse zangers zoals; Andre Hazes, Guus Meeuwis en Blof. Dit combineert hij met een vleugje urban en een eigentijdse sound. In 2015 was hij één van de kandidaten van De beste singer-songwriter van Nederland. Hierin stond hij in de finale.

Voorverkoopticket: € 18,00 (ex. servicekosten)
Deurticket: € 19,50

tickets