De Nachtapotheek: Kempi + LVZY
vr 22
sep

De Nachtapotheek: Kempi + LVZY

Du Real Is Back!

Entree:

€ 11,00 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Nachtapotheek: Kempi + LVZY

Du Real Is Back!

We halen een legend voor de allereerste keer naar Amersfoort. Kempi! Generaties fans, wij zijn er klaar voor.

Kempi groeide op in de Edisonbuurt, gelegen in de achterstandswijk Woensel-West te Eindhoven. Hij kwam in het criminele circuit terecht en kreeg een gevuld strafblad met verschillende gevangenisstraffen. In dezelfde periode begon Kempi ook muziek te maken: hij bracht een mixtape uit welke minstens 40.000 keer van het internet werd gedownload. Kempi begon landelijke bekendheid te krijgen, onder andere bij Kees de Koning. Deze platenbaas was erg onder de indruk van de rapper, en bood hem een contract aan bij zijn muzieklabel. De rest is geschiedenis, en Kempi is weer keihard terug.

In 2017 releasde hij de langverwachte mixtape ‘DU4’ en begin van de zomer kwam 'Money Like Me' uit met Sevn Alias, Josylvio en Kevin. Deze track ontstond voor de film ‘All Eyes On Me’ over het leven van Tupac Shakur. Hierbij werkten Sevn Alias, Kempi, Josylvio, Kevin, Latifah, Vic9 en Rocks samen aan het project ‘All Eyes On Us’, een plaat met 9 tracks geïnspireerd op de film, waaronder de track ‘Money Like Me’.

Kempi is keihard terug, eindelijk op de planken in Amersfoort.
Geen zure tranen = een ticket kopen in de voorverkoop.

Support van: LVZY
Bekend van Luie Jongens is LVZY één van de meest veelbelovende rappers uit Amersfoort. In 2016 luidt hij het gezamenlijk project met producer City Lights in met de single 'Loop Weer Op Straat', de eerste single en tevens het startschot voor de eerste EP genaamd 'Aces'.
Gevolgd door de singles ‘Amigo’ (ft. Kleine Viezerik alias Rick Versace), Stressed Out (ft. Eddi) en NADA verscheen afgelopen juni de 8 tracks tellende ‘ACES’ EP. Met zijn meest recente single ‘Mezelf’ maakt LVZY zich op voor zijn aankomende tweede EP genaamd ‘S.N.S.’ (Sorry Niet Sorry).

Tickets in de voorverkoop: € 11,00 exclusief servicekosten
Ticket aan de deur: € 12,50
Met de Striphopkaart ga je voor €25 naar de volgende shows:
De Nachapotheek: Kempi + LVZY
De Nachapotheek: Ares + Gil & Megas
De Nachapotheek: Fresku & MocroManiac
Paul Sinha + Mafe
Koop hem hier

tickets