KAPOT LOS
za 5
dec
Sold
out

KAPOT LOS

16+ feest / hiphop, trap, house & more

Entree:

€ 3,50 *

Aanvang:

22:00

Einde:

3:00

Locatie:

Zaal

KAPOT LOS

16+ feest / hiphop, trap, house & more

Back in the game! KAPOT LOS komt keihard terug op pakjesavond, 5 december.
Trek je fijnste pakje aan en laat je volkomen gaan op danshits rondom de genres house, hiphop, trap enz. KAPOT LOS = 16+

Line up:
Yung Felix & Tellem
BANKERS
Robsher
Stomp


Yung Felix & Tellem
Eindelijk bij KAPOT LOS achter de decks met sfeermaker Tellem! Yung Felix maakte een traponly mixtape samen met SLBMG (Faberyayo, Sef en Spacekees) en werd als snel opgemerkt door de mannen van Yellow Claw.
Dit resulteerde in tracks als ‘Jah No Partial (Remix)’, ‘No Flex Zone (Bootleg)’ en de video ‘Dancefloor Champion’. Ook produceerde hij de singles ‘Doag’ en ‘Run It Back’ van Great Minds (Winne, Sticks en Jiggy Djé). Zijn eerste internationale single 'Moneygrabber' is verschenen op Barong Family (het label van Yellow Claw i.s.m. Spinnin').Robsher
Is geen onbekende in uit het prachtige Amersfoort, deze top DJ/Producer draait alles wat de dansvloer laat trillen, de beste hits en edits zorgen keer op keer voor een knallende set!


BANKERS

Mixmeister BANKERS is dé roodbebaarde 033 legende die iedere zaal tot het kookpunt te brengen. Je kent hem misschien al van Club Funk en Super Zwoel. Lit!

FB event
Insta @kapotlos

ID-kaart is verplicht bij de ingang