Judy Blank
do 1
nov

Judy Blank

Nieuwe liedjes over klein geluk

Entree:

€ 10,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Judy Blank

Nieuwe liedjes over klein geluk

Judy Blank is terug op de podia. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai proberen te vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States.
Voor een 23-jarige heeft ze toch al flink wat ervaring op haar naam staan. Blanks’ debuutalbum ‘When The Storm Hits’ kwam uit in de zomer van 2014, waarna ze speelde op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Ze was geregeld te zien bij De Wereld Draait Door en reisde later in het jaar het land door voor haar eerste eigen clubtour. Ze nam haar tweede album op in de Southern Ground studios in Nashville. Daar werkte ze samenwerkte met producer Chris Taylor. Hij werkte aan albums voor Elle King, Miranda Lambert en The Wood Brothers. Het album dit najaar verschijnt via V2/Munich Records. Bij een nieuw album hoort een nieuwe tour, en daarom doet Judy Blank 1 november FLUOR aan!

Judy Blank neemt singer- songwriter Gregory Ackerman mee als support. Gregory is geboren en getogen in Los Angeles. Zijn muziek reflecteert zijn blik op de wereld, de mensen op deze wereld en de actuele gebeurtenissen die de geschiedenis van de wereld bepalen doormiddel van een gemakkelijk te beluisteren akoestische vibe.

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets