JACKED
zo 31
okt

JACKED

Benefiet voor Jack

Entree:

€15 *

Zaal open:

15:00

Aanvang:

15:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

JACKED

Benefiet voor Jack

Vrienden en familie organiseren benefiet voor Jack.

"Op 29 oktober is het precies een jaar geleden dat wij Jack moeten missen. Het verlies is nog steeds voelbaar maar Jack heeft ons laten zien om nooit op te geven en te blijven strijden. Vandaar dat wij op zondag 31 oktober niet stil gaan staan maar juist losgaan. Wij gaan de mooie herinneringen aan Jack vieren.

Wij beginnen het evenement met het Nederlands levenslied met o.a. Frank van Etten die een grote hit scoorde met ‘huisje op wielen’. Maar zijn het meest trots dat ook BIZZEY langs komt voor support maar ook House of Talent fenomeen Quincy Wilson komt speciaal langs. Wij sluiten de avond af met wat heerlijk houseplaatjes waaronder Mike S, de man achter Crazyland. Kortom een zondagmiddag/avond voor iedereen.

Alle artiesten werken belangeloos mee en de opbrengst van het evenement gaat naar het gezin van Jack waaronder z’n vrouw Miranda en zijn twee prachtige kinderen Jayden en Anna.

Bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs."

Line up
Johan Waas
Ravi Munoz
Frank van Etten
Justen Wildt
Quincy Wilson
Bizzey
Tony ChaCha & Killfake
Michae Dieters
Joey Domingo
Mike S (crazyland)
Livano

tickets