Jack Jarryd @ Het Nieuwe Stadsterras
za 21
aug

Jack Jarryd @ Het Nieuwe Stadsterras

Van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad

Aanvang:

16:00

FacebookEvent op Facebook

Jack Jarryd @ Het Nieuwe Stadsterras

Van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad

In de afgelopen vier jaar maakte Jack Jarryd een confronterende ontwikkeling door, na het loslaten van de vaste patronen in zijn leven. Een proces van pijn en triomf, dat hem ook als songwriter en artiest heeft beïnvloed. In momenten van verdriet en euforie vond hij sterke melodielijnen en de kracht van zijn stem. Maak je los van de situatie, accepteer de pijn of omarm de angst en herinnering aan het verleden. Sommige processen kun je niet stoppen, hoe graag je het ook zou willen. De richting van een song is altijd naar de uitgang, gericht naar het licht.

EP ‘Evolve’ is het eerste teken van leven van Jack Jarryd. De jonge artiest gaat daarbij voortvarend van start. Met veel elan en overgave stort de zanger zijn hart uit met een reeks dynamische songs. Zijn stem is zijn schild en zijn wapen, wanneer hij laveert van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad. In zijn performance zoekt hij altijd naar de ultieme connectie met het publiek, waarin hij soms intiem en innemend is, maar vooral energiek en zijn liefde voor rock ‘n roll niet onder stoelen of banken steekt.

Dit concert is een samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras en vindt daar ook plaats. Zeker weten dat je een plekje op het terras hebt? Kom op tijd!

Ook leuk...