Jacco Haker Band 'DOEN' albumrelease
zo 20
jun

Jacco Haker Band 'DOEN' albumrelease

FLUOR invites...

Entree:

€10 *

Zaal open:

16:00

Aanvang:

17:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Jacco Haker Band 'DOEN' albumrelease

FLUOR invites...

De Amersfoortse zanger, gitarist en componist Jacco Haker heeft zijn debuutalbum opnieuw laten masteren. Deze nieuwe album release vraagt om een feestje waarbij DOEN in zijn geheel live gespeeld gaat worden. Wil jij aanwezig zijn bij deze live albumpresentatie van DOEN? Reserveer dan nu en wees getuige van een band die staat te popelen het podium weer op te mogen. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

Jacco Haker ziet zijn muziek op zijn debuutalbum DOEN als een collectie verhalen. Hij vertelt over onzekerheden, spijt, durf, liefde, hoop en angst. Opvallend hierbij is dat de titels van zijn liedjes vrijwel zonder uitzondering in één woord samengebald zijn. De teksten lijken bij gelegenheid associatief tot stand gekomen waarbij de woorden zowel op klankkleur als muzikaliteit zijn gekozen. De goed geschreven liedjes meten zich moeiteloos met de betere nederpop.
Geen kaartje kunnen krijgen?

Dit concert is ook te beleven via een live stream. De link hiervan delen we op de dag zelf.

Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven en initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets