Headbangers Bash 2018
za 14
apr

Headbangers Bash 2018

Beer, Metal, BBQ!

Entree:

€18,49 *

Zaal open:

15:30

Aanvang:

16:00

Einde:

3:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Headbangers Bash 2018

Beer, Metal, BBQ!

Headbangers Bash is ondertussen een begrip in Amersfoort en omstreken. Deze jaarlijks terugkerende traditie zetten we ook deze keer weer door met alweer de 4e editie! De versterkers staan op 11, de pullen bier zijn gepoetst, en de barbecue is klaar om aangestoken te worden. Nu nog wachten tot het zover is.

EXHUMED (USA)
Meng deathmetal, grindcore en trash, laat dit een paar dagen staan en je hebt de smerige sound die typerend is voor het debuut van Exhumed’s ‘Gore Metal’ dat in 1998 verscheen. Sinds dit debuut is de bezetting van de band regelmatig veranderd, maar zanger Matt Harvey bleef al die jaren aan het roer staan. Met albumtitels als ‘Slaughtercult’, ‘Anatomy is Destiny’, ‘Necrocracy’ en het in 2017 verschenen ‘Death Revenge’ is één ding duidelijk; Exhumed is hard, goor en snel.

ROTTEN SOUND (FIN)
Rotten Sound is terug, en bozer dan ooit. Grindcore is niet voor mietjes, en deze Finnen kennen geen compromis. Sinds het ontstaan van de band in 1993 zijn gitarist Mika Aalto en zanger Keijo Niinimaa de twee vaste krachten. De band blijft met de laatste plaat ‘Abuse to Suffer’ dicht bij hun eigen roots, zonder dat ze eindeloos dezelfde formule blijven toepassen.

BODYFARM
Bodyfarm, Old School Death Metal uit eigen stad, speelt een thuiswedstrijd. De band kreeg naamsbekendheid na de release van hun self-titled EP in 2010. Daarna ging het snel voor de band. In 2012 kreeg het album ‘Malevolence’ een warm onthaal. Ook het tweede album ‘The Coming Scourge’ liet niet lang op zich wachten, en kwam in 2013 uit.  Het laatste album 'Battle Breed' verscheen in 2015, waarmee de band heel Europa rond getourd heeft.

LENG TCH’E
Deze Belgische band, vernoemd naar een oude Chinese martelmethode, sluit geen compromis en vormt z’n eigen genre: Razorgrind. Het gelijknamige album dat in 2017 uitkwam is de eerste plaat in 7 jaar voor de Belgen. De band is harder dan ooit en messcherp.

IMPLORE ( GER)
Het Duitse Implore is een mix van Grindcore, Death Metal en een lading Crust-Punk. In 2017 bracht de band hun tweede volwaardige album ‘Subjugate’ uit, die overal goed ontvangen werd. De plaat geeft op deze plaat een genadeloos harde pak rammel op je gehoor, dat beloofd dus veel goeds voor de toekomst.

HORDEARII
Deze Amersfoortse band speelt een combinatie van Trash en Death Metal. Hordearii is de naam die aan gladiatoren werd gegeven die voor hun vrijheid streden. Als er iets is wat de band doet is het dat wel, strijden.

INFERUM
Deze jonge Eindhovense Mechanical Death Metal formatie bracht in 2017 hun eerste EP ‘Modern Massacre’ onder eigen beheer uit.

DESPICABLE HEROES
De Barneveldse Despicable Heroes komt eind 2017 met de eerste EP ‘Arrival’ met een nieuwe frontman.

DISQUIET
De Utrechtse band is vanaf 2008 bezig met het combineren van Trash Metal met melodische Europeaanse elementen.

Earlybird: €11,83 (ex. servicekosten)
Voorverkoopticket: € 18,49 (ex. servicekosten)
Deurticket: € 19,99

tickets