Hausmagger
za 23
feb

Hausmagger

De-Hausmagger-2019-ík-Zie-Je-Nog-Steeds!-Afscheidstour

Entree:

€ 14,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Hausmagger

De-Hausmagger-2019-ík-Zie-Je-Nog-Steeds!-Afscheidstour

Hausmagger
In 2019 is het tien jaar geleden dat Hausmagger, als taakstaf, begon met het teisteren van de Hollandse poppodia. ‘…De tijd gaat snel, maar Hausmagger, met teksten directer dan een rechtse, ging sneller: De band, rond gitarist Eddy Sewerratti en Theo Wesselo leverde in eigen beheer drie albums af en voerde een eigenwijze jaren ’80-guerilla-taktiek uit waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te horen waren. 

Rauwe, Hollandstalige recht-voor-z’n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van Theo Wesselo’s oneliners en podium-poëzie. De twee selfmade muzikanten hadden op voorhand niet bedacht dat de band in deze tien jaar zo’n ondergrondse aanhang zouden krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen, vandaar De-Hausmagger-2019-ík-Zie-Je-Nog-Steeds!-Afscheidstour.

Anemone
Support vanavond komt van Anemone. Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen britpopliedjes. Met deze elementen is de Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Dezelfde zomer waarin de band de studio induikt om Silver Star op te nemen, het debuutalbum dat een jaar later verschijnt via Butler Records. Het najaar van 2018 staat in het teken van tientallen shows tijdens de Popronde, waaronder het eindfeest in de Melkweg.

Om je een idee te geven van Anemone te geven: in de platenkasten van de groep vind je albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens zijn shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses en Happy Mondays. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn vuige liveshows.

Fysieke tickets zijn nu ook bij Velvet Music Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets