Hang Youth
za 7
mei
Sold
out

Hang Youth

Een grappig kunstproject, een kwade tweet of een bloedserieuze punkband?

Entree:

€15 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Hang Youth

Een grappig kunstproject, een kwade tweet of een bloedserieuze punkband?

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. In 2020 brachten de Amsterdammers de albums 'BOEL AAN DE HAND' en 'ALLES MOET BETER' uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als 'WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?', 'IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV' en 'BELASTINGDIENST’. Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuidas en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen. Begin mei 2021 komt de nieuwe plaat HET K-WOORD’ uit, en als het kapitalisme daarna nog niet is gevallen, zal de band genoodzaakt zijn om nog meer albums uit te brengen.

Support van deze avond wordt verzorgd door Zeldzame. Zeldzame maakt graag energieke muziek en gebruikt daarbij zowel humor maar ook frustraties in zijn dagelijkse leven. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot een ongekende stijl. Zijn onorthodoxe lyrics zorgen ervoor dat iedereen die paden kruist met zijn muziek het niet snel zullen vergeten. Hij is al op jonge leeftijd met muziek begonnen en ondanks dat het een langzaam proces was heeft hij veel vertrouwen dat hij samen met zijn label Burning Fik zijn visie kan verwerkelijken.

Na Hang Youth gaan we onverschrokken door met NO BARRIER! Het gloednieuwe punk-, rock- en metalconcept NO BARRIER dendert na Hang Youth tot 00:00 door met de hardste tracks voor een afterparty waar de pit nooit stopt.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...