Ground Control: David Bowie Tribute
za 4
jun

Ground Control: David Bowie Tribute

Let's Dance!

Entree:

€13,- *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Ground Control: David Bowie Tribute

Let's Dance!

Van 'Ziggy Stardust' tot 'Station to Station', van 'Space Oddity' tot 'Heroes', van 'Five Years' tot 'Let's Dance' en van 'Changes' tot 'Scary Monsters'... de muzikale nalatenschap van David Bowie kent vele hoogtepunten. Van de Hero zelf zullen we ze live nooit meer kunnen horen, maar wij brengen je the next best thing: Ground Control. Dit Arnhemse zestal heeft de muziek van The Thin White Duke in het bloed zitten. Hun missie: het met vuur en passie uitvoeren van Bowie-nummers, soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor Bowie.
Now, Let’s Dance!

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets