Gallowstreet
vr 28
dec

Gallowstreet

Funky brassband

Entree:

€12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Gallowstreet

Funky brassband

Gallowstreet zijn de enfant terribles van de Nederlandse blaasmuziek. Dit veelkoppige collectief speelde alle festivals van het binnen- en buitenland al plat, waar de festivalgangers na het horen van de kopertonen weer opgepept genoeg waren om door te dansen tot het ochtendgloren. Want als er één ding is dat Gallowstreet kan is het een feestje bouwen!

Het debuutalbum ‘Battleplan’ van de groep verscheen in 2016 waarop een mix te horen was van hiphop, funk, afrobeat en dance. In 2018 verscheen het tweede album ‘Hot Lava Sex Machine’. Op dit album, vol nummers waar stuk voor stuk op gedanst mag worden, komt het live gevoel van het collectief goed tot zijn recht.

De support wordt verzorgd door de Amersfoortse band Three Little Clouds. Binnen no-time groeide deze band- uit tot dé hotste band van Midden-Nederland. De band verovert in rap tempo de harten van opstandige tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. De ambitieuze muzikanten wijken geen moment van elkaars zijde. Dat enthousiasme, het onderlinge broederschap én hun talent maakt Three Little Clouds tot een ongekend aanstekelijke band. Trek je dansschoenen aan, je shirt uit en funk it up!

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets