Future FLUOR Sounds #2
do 27
okt

Future FLUOR Sounds #2

Talent van de Nederlandse Pop Academie

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Future FLUOR Sounds #2

Talent van de Nederlandse Pop Academie

Nederlandse Pop Academie (NPAC) en FLUOR bundelen de krachten om 2 keer per jaar talent uit de schoolbanken en op de planken te zetten. Verwacht jonge en veelbelovende acts, een fijne café-avond met uiteenlopende muziek. Met deze editie: Innovation, ISMENE, SATER. en Soul Safari.

Innovation:
Energieke, alternatieve rock. Zo omschrijft Innovation hun geluid. Met Karsten's rauwe stem en diepe gitaarsounds, de strakke ritmesectie van Dax en Ingo en de onmiskenbare toetsen van Jip, Dat zijn de elementen die van Innovation een act maakt die je niet wil missen.

ISMENE:
Na deelname aan de Beste Singer Songwriter van Nederland besloot zangeres Rosa de Groot dat ze het niet op intieme liedjes wilde gooien, maar met een volledige bandformatie haar nummers ten gehore wilde brengen. Dit ademde de band ISMENE leven in. Het bezwerende, warme stemgeluid van Rosa in combinatie met sferische arrangementen maakt het geheel tot fijne popliedjes die een associatie oproepen met bands als Fleetwood Mac.

SATER.:
SATER. is een vierkoppige progressieve psychedelische rockband gevormd in december 2014 in Utrecht. Met melodische riffs en een krachtige structuur gecombineerd met vette ritmesecties, blaast SATER. je omver tijdens hun optredens. In juni 2015 eindigen zij in de finale van locale bandwedstrijd “Clash of the Titans” en brengen daarna de 2 singles “Silver Bullet” en “Squishy” uit. Binnenkort zal hun debuut EP verschijnen. Hun sound doet je denken aan een mix van Porcupine Tree, King Crimson en Queens of the Stone Age.

Soul Safari:
Er is geen oerwoud nodig om op safari te gaan. Wel djembe's, synthesizers en zielvolle sounds. Vanuit zijn studio in het mooiste landhuis van Amersfoort experimenteert Soul Safari met analoge apparatuur en wereldse instrumenten. Soul Safari neemt je mee naar zijn jungle vol geluiden: een combinatie van energieke drums, meeslepende grooves en zielvolle sferen.