Fresku
za 22
mei

Fresku

Verplaatste show!

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Fresku

Verplaatste show!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

De Eindhovense rapper Fresku is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die hun kwetsbare kant durven laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong (ook verantwoordelijk voor Fresku’s video’s) is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe (vierde) album In Het Diepe (2019), waarop hij teruggaat naar zijn roots. Eerste single Wil Er Voor Je Zijn is door Teemong weer van een spraakmakende clip voorzien! 

Support van deze avond wordt verzorgd door rappers Della Dix en Royal. Rappers Della Dix en Royal bundelen hun krachten. Om en Om, Schouder aan schouder, zij aan zij: om de beurt spitten ze hun teksten vol serieuze noten, humor en zelfspot. Met vaart en vuur. Het duo, voortkomend uit de rijke Amersfoortse hiphopscene, heeft een missie: podia rocken. Zoveel mogelijk. Met nog een hele ritst aan singles op de planken die dit jaar gereleased gaan worden belooft 2020 een muzikaal jaar te gaan worden.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Ook leuk...

tickets