FLUOR verzorgt programma op Lepeltje Lepeltje
za 14
mei

FLUOR verzorgt programma op Lepeltje Lepeltje

Programma van FLUOR op de zaterdag van Lepeltje Lepeltje

Aanvang:

12:00

Einde:

0:00

FLUOR verzorgt programma op Lepeltje Lepeltje

Programma van FLUOR op de zaterdag van Lepeltje Lepeltje

FLUOR verzorgt op zaterdag 14 mei het programma op het hoofdpodium van foodfestival Lepeltje Lepeltje in het Burgemeester Brouwerplantsoen. Daarna gaan we door met de afterparty in FLUOR met o.a. Gallowstreet en 12 DJ's!

LINE-UP:
Jeangu Macrooy (14:00)
Ruby's Paranoia (16:15)
REVEL IN DIMES (19:00)
45ACIDBABIES (21:45)

Jeangu Macrooy
De Surinaamse zanger Jeangu Macrooy werd al Serious Talent met zijn nummer 'Gold'. De zanger, die in 2014 naar Nederland kwam om hier muziek te maken, heeft in Suriname ook al redelijk wat hits op zijn naam staan. Solo komt hij het plantsoen betoveren, een megaster in de dop.
Revel In Dimes (USA)
De vierkoppige band Revel In Dimes uit New York maakt een unieke mix van blues en rock & roll, aangevuld met een flinke portie soul. Of zoals ze het zelf zeggen: ,,There is boot-stompin, soul-shakin’ rock & roll – and there is reveling in Revel in Dimes”. Vorige maand bracht Revel in Dimes hun eerste EP ‘Parlour’ uit, een plaat vol rauwe, ruwe, schurende nummers die je in je binnenste voelt. Laat je verzwelgen door dit Amerikaanse rockbeest, want dat is het moment dat je hun muziek het best ervaart.45ACIDBABIES
De 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht geboren op de Herman Brood Academie klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.