FLUOR Test Event: YIN YIN
vr 23
apr
Sold
out

FLUOR Test Event: YIN YIN

Een mix van wereldmuziek, Thaise funk, psych pop en disco

Entree:

€ 25 *

Zaal open:

19:00

Aanvang:

20:00

Einde:

21:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

FLUOR Test Event: YIN YIN

Een mix van wereldmuziek, Thaise funk, psych pop en disco

Dit optreden is onderdeel van een serie testevenementen in FLUOR. Voor dit evenement gelden verschillende maatregelen. Lees alle informatie in dit evenement goed door voordat je een kaartje koopt! We maken er met zijn allen een mooie avond van. Samen krijgen we de evenementenbranche weer open!

YIN YIN
Wereldmuziek, Thaise funk, psych pop, disco en electronica worden door de Limburgse band YIN YIN moeiteloos met elkaar verbonden. In de zomer van 2017 begonnen Kees Berkers, en Yves Lennertz met het schrijven en opnemen van nummers in een balletschool in een afgelegen dorp. Beiden zijn ze echte platenverzamelaars, met beiden een grote collectie die elk muzikaal tijdperk en genre omvat. Met Zuidoost-Aziatische muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 als belangrijke inspiratiebron, maar ook eigen muzikale achtergrond en interesses zijn hoorbaar. De opnames die volgden resulteerden in een geweldige set van nummers met wereldmuziek, elektronisch, funk en disco invloeden.

Info voor het testevenement. Lees deze info goed door alvorens je een kaartje koopt!
• Je koopt een kaartje voor een testevenement. Kaarten zijn enkel per 2 verkrijgbaar.
• De shows zijn seated dus er is een beperkt aantal kaarten. Er dient 1,5 m afstand gehouden te worden (je mag wel als duo naast elkaar zitten) en mondkapjes zijn verplicht.
• Per e-mail wordt je op de hoogte gebracht waar en hoe je een afspraak kan maken om je te laten testen. Deze test moet maximaal 40 uur voor het evenement gedaan worden en deze is geheel kosteloos.
• Op de avond zelf neem je je ticket en je testuitslag mee. De testuitslag gaat via een app op je telefoon. Je krijgt hier nog een uitgebreide mail met info hierover in aanloop naar het concert.
• Aan de deur zijn geen tickets te koop, enkel in de voorverkoop!
 
LET OP! Alleen toegang met negatieve testuitslag! Geen test gedaan, of positief getest? Dan krijg je geen toegang (ook de partner met wie je aan de deur verschijnt niet). Helaas kunnen we je dan ook je geld niet retourneren.
 
De avond ziet er als volgt uit:
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang optreden: 20:00 uur
Einde optreden: 21:00 uur, bar dicht en onderweg naar de garderobe.
Om 21:30 is het pand leeg om op tijd voor de avondklok van 22:00 thuis te zijn.

Ook leuk...