FLUOR Test Event: Ginger
za 24
apr
Sold
out

FLUOR Test Event: Ginger

Entree:

€ 25,00 *

Zaal open:

18:30

Aanvang:

20:00

Einde:

21:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

FLUOR Test Event: Ginger

Dit optreden is onderdeel van een serie testevenementen in FLUOR. Voor dit evenement gelden verschillende maatregelen. Lees alle informatie in dit evenement goed door voordat je een kaartje koopt! We maken met zijn allen een mooie avond van. Samen krijgen we de evenementenbranche weer open!

GINGER
Ginger werd landelijk bekend door zijn blind-audition bij The Voice of Holland in 2018. Op de muziek van het nummer ‘Treur niet’ van Diggy Dex rapte hij een ode aan zijn vader. De jury was in tranen, zijn auditie werd de meest-bekeken video op YouTube en Ginger werd omarmd door het Nederlandse publiek. Hij tekende een platencontract bij Left Lane Recordings van Mr. Probz en bracht het nummer ‘Papa’ uit als zijn eerste single welke het startschot was van zijn debuutalbum ‘As Told By Ginger’.

Hij werd door radiostation 538 uitgeroepen tot ‘de grote belofte van 2020’. Na ‘Verbergen’, ‘#alleskomtgoed’, ‘Hier En Nu feat. Thomas Berge’, ‘Soms’ & ‘Voorgoed feat. JW Roy’ bracht hij 13 november 2020 zijn tweede studioalbum ‘Het Moest Zo Zijn’ uit. Hierna volgde de single ‘Oceaan’ welke een officiële remake is van het origineel van Racoon. Deze single gooide hoge ogen in de 100%NL Top 20. Dit maakt dat hij in die twee jaar een hele stevige fundering heeft gelegd voor een duurzame carrière. Ginger is hier pas net en gaat voorlopig zeker nog niet weg!

Info voor het testevenement. Lees deze info goed door alvorens je een kaartje koopt!
• Je koopt een kaartje voor een testevenement. Kaarten zijn enkel per 2 verkrijgbaar.
• De shows zijn seated dus er is een beperkt aantal kaarten. Er dient 1,5 m afstand gehouden te worden ( je mag wel als duo naast elkaar zitten) en mondkapjes zijn verplicht.
• Per e-mail wordt je op de hoogte gebracht waar en hoe je een afspraak kan maken om je te laten testen. Deze test moet maximaal 40 uur voor het evenement gedaan worden en deze is geheel kosteloos.
• Op de avond zelf neem je je ticket en je testuitslag mee. De testuitslag gaat via een app op je telefoon. Je krijgt hier nog een uitgebreide mail met info hierover in aanloop naar het concert .
• Aan de deur zijn geen tickets te koop, alleen in de voorverkoop!
 
LET OP! Alleen toegang met negatieve testuitslag! Geen test gedaan, of positief getest? Dan krijg je geen toegang (ook de partner met wie je aan de deur verschijnt niet). Helaas kunnen we je dan ook je geld niet retourneren.
 
De avond ziet er als volgt uit:
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang optreden: 20:00 uur
Einde optreden: 21:00 uur, bar dicht en onderweg naar de garderobe.
Om 21:30 is het pand leeg om op tijd voor de avondklok van 22:00 thuis te zijn.

Ook leuk...