FLUOR Popquiz Eindejaarseditie
di 29
dec
Sold
out

FLUOR Popquiz Eindejaarseditie

Sluit 2020 muzikaal af!

Entree:

€ 7,50 *

Aanvang:

20:30

Einde:

22:15

FLUOR Popquiz Eindejaarseditie

Sluit 2020 muzikaal af!

Corona en semi-lockdown houden ons niet tegen: de eindejaarseditie van de FLUOR Popquiz blijft vaste prik! Alleen in een beetje een ander jasje dan dat we gewend zijn. Dit jaar spelen we niet in onze grote zaal, maar we hebben wel een mooi alternatief: we gaan online met elkaar de muzikale strijd aan.

In vier rondes kunnen jullie laten zien wat jullie kennis is van hits, oldies, trivia, bekende en bijna vergeten acts. We hebben onder andere een ronde Top 2000, een ronde “O, wat een jaar” en een onderdeel waarbij we een variant spelen van 2 voor 12. Spreid je kennis onder het team, dan zit er sowieso iets bij wat jullie weten! Voor de teams die een ronde winnen, hebben we leuke prijzen.

Samenstelling en omvang van het team bepalen jullie zelf, maar we raden wel aan hierbij rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM. Als je een ticket hebt gekocht, mag de teamcaptain ons via de mail aan marketing@fluor033.nl laten weten wat jullie teamnaam is (vermeld in de onderwerpregel voor de handigheid even ‘FLUOR Popquiz Eindejaarseditie’)

We gebruiken je mailadres om je een week voor de quiz te informeren over de locatie van de online quiz-omgeving, de antwoordformulieren en al het andere wat je nodig hebt. De kosten voor een teamticket zijn € 7,50 (voor dat bedrag koop je normaal nog geen twee vuurpijlen, en dat mag dit jaar toch niet!). De quiz start om 20.30 uur en rond 22.15 uur sluiten we af.

Let op: je kunt een ticket kopen tot maandag 28 december '20 12.00 uur. De instructies worden daarna naar de kaartkopers gemaild!

Ook leuk...