FLUOR Popquiz
do 11
jan

FLUOR Popquiz

Een nieuw jaar vol FLUOR Popquiz gaat van start!

Entree:

€ 20,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FLUOR Popquiz

Een nieuw jaar vol FLUOR Popquiz gaat van start!

Negen keer per jaar spelen we in ons café op de tweede donderdag van de maand de FLUOR Popquiz. Artiesten en hits vanaf de sixties tot en met de 10’s komen voorbij. Je gaat puzzelen, intro’s raden, clips bekijken, vragen over triviale en memorabele feiten beantwoorden. Hoewel de gezelligheid en de (on)gein de boventoon voeren tijdens de quiz, zijn er ook leuke prijzen voor de winnaars; vrijkaarten voor FLUOR optredens, Velvet-bonnen en lekkere biertjes.

We spelen drie rondes met zeer gevarieerde vragen en opdrachten en een ‘special’-ronde: deze maand over Queen! Tussen alle rondes door doen we ook twee rondjes individueel met Kahoot. Handig als je daarvoor je smartphone bij je hebt.

Je vormt een team met minimaal twee en maximaal vijf deelnemers (tactische tip: zorg dat kennis over alle decennia aanwezig is binnen je team).

De kosten voor een teamticket zijn € 20,- excl. € 1,50 reserveringskosten.

De quiz wordt gepresenteerd door de rijdende quizmaster Frank Visscher. Op zijn website en Facebook-pagina (Vis’ popquiz) zie je voorbeelden van vragen die in vorige quizzen aan bod kwamen en krijg  je al een preview of prelisten van de komende quiz.

Het café is op een quiz-avond geopend vanaf 20.00 uur. We starten om 20.30 uur en gaan door tot ongeveer 23.00 uur.

tickets