FLUOR Popquiz
do 8
mrt
Sold
out

FLUOR Popquiz

Terug in de tijd of een hit uit de Top 40

Entree:

€ 20,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FLUOR Popquiz

Terug in de tijd of een hit uit de Top 40

Negen keer per jaar spelen we in ons café op de tweede donderdag van de maand de FLUOR Popquiz. Terug in de tijd of een hit uit de huidige Top 40, onder het genot van bitterballen en speciaalbiertjes in ons café. Artiesten en hits vanaf de sixties tot en met de 10’s komen voorbij. Je gaat puzzelen, intro’s raden, clips bekijken, vragen over triviale en memorabele feiten beantwoorden. Hoewel de gezelligheid en de (on)gein de boventoon voeren tijdens de quiz, zijn er ook leuke prijzen voor de winnaars; vrijkaarten voor FLUOR optredens, Velvet-bonnen en lekkere biertjes.

Omdat deze editie plaatsvindt op Internationale Vrouwendag, hebben wordt dit een heel speciale quiz. Alle rondes draaien namelijk enkel om vrouwelijke artiesten! Daarbij hebben we een extra prijs voor het hoogst scorende vrouwelijke team.

Je vormt een team met minimaal twee en maximaal vijf deelnemers (tactische tip: zorg dat kennis over alle decennia aanwezig is binnen je team). De kosten voor een teamticket zijn € 20 excl. € 1,50 servicekosten.