FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne
wo 1
mrt
Sold
out

FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne

Hits voor de kids en een pannenkoekenfestijn!

Entree:

€ 5 voor kinderen *

Aanvang:

12:30

Einde:

17:30

Locatie:

Zaal

FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne

Hits voor de kids en een pannenkoekenfestijn!

Een dansje instuderen en op het podium dansen mag, de DJ draait alle leukste hits voor de kids en verzoekjes zijn altijd welkom! Met in de krokusvakantie live: Mylène & Rosanne en het pannenkoekenfestijn in ons café in samenwerking met onze nieuwe buren van KROAST.

Mylène & Rosanne staan sinds hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2013 onafgebroken in de KidsTop 20 en hebben met al hun liedjes gelijk nummer 1 hits te pakken. Bekend van onder andere 'Me & My Selfie' en 'Mooiboy'!

Pannenkoekenfestijn: start om 12:30!
Vind jij pannenkoeken eten en discodansen het leukste wat er is? Kom dan naar het FLUOR café waar KROAST heerlijke pannenkoeken serveert voor aanvang van de Kinderdisco. Starttijd: 12:30 in het café. Vol van de ranja & pannenkoeken kun je lekker gaan dansen in de grote zaal die om 13:00 open gaat. Wees er snel bij want we hebben in het café maar plaats voor 60 breakdansende ballerina’s die pannenkoeken komen eten. Hieronder zijn pannenkoekentickets verkrijgbaar (€ 5).

Vanaf 13:00 is de muziek voor 3 tot 7 jaar (ouder mag natuurlijk), vanaf ong. 15:30 worden het hits voor de iets oudere kids van 8 tot 12 jaar!
>> Like de FLUOR Kinderdisco op Facebook voor nieuws en leuke updates

TICKETS
Kindertickets zijn UITVERKOCHT en niet meer verkrijgbaar aan de deur, er zijn nog wel pannenkoekentickets verkrijgbaar. Let op: een pannenkoekenticket geeft dus GEEN toegang tot de Kinderdisco. Volwassenen mogen gratis naar de Kinderdisco en kunnen dus met alleen een pannenkoekenticket mee eten!

Klik hier pannenkoekenticket (onbeperkt pannenkoeken eten en een limonade): € 5 (ex. servicekosten)

Ook leuk...