Books On Tour | Indische Avond
do 25
mrt

Books On Tour | Indische Avond

FLUOR invites...

Entree:

€5 *

Aanvang:

19:30

Einde:

22:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Books On Tour | Indische Avond

FLUOR invites...

Dit concert vindt plaats in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, Amersfoort.

Een avond in het teken van voormalig Nederlands-Indië. Presentator Adriaan van Es ontvangt dichter/performer Ellen Deckwitz, schrijver/journalist Diederik Samwel en regieassistent en hoofd educatie Jazzy Taihuttu. Zanger en percussionist George Pelupessy zorgt voor de muzikale omlijsting.

Deze editie is georganiseerd in samenwerking met het 033fotostad|Rietveldpaviljoen. De Indische avond is een onderdeel van de foto-expositie IMPACT photos that matter. Met impactvolle foto’s van de oorlog, de overstap van Nederlands Indië naar Nederland, van diversiteit met familiefoto’s met ‘poesaka’s’ (tastbare herinneringen) en de derde generatie  van in Nederland geboren mensen met Indische roots.

De avond is online te volgen via een livestream. Tot donderdag 25 maart 18.00 uur kun je een kaartje kopen voor deze stream. Voor aanvang van de uitzending ontvang je een link naar de livestream.

Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven, initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets