FLUOR Festival
za 18
sep
Sold
out

FLUOR Festival

EINDELIJK WEER DANSEN!

Entree:

€20,00 *

Zaal open:

14:00

Aanvang:

14:00

Einde:

23:00

FacebookEvent op Facebook

FLUOR Festival

EINDELIJK WEER DANSEN!

Wij verplaatsen samen met o.a. Nachtwerk. & On9ekend de club naar buiten! Een eenmalig pop-up Festival met plek voor 750 paar handjes in de lucht! Zaterdag 18 september mogen we weer proeven van het oude normaal en gewoon naar de bar lopen om een drankje te bestellen. 

Wij organiseren FLUOR Festival bij het Bosbad in Amersfoort! Met een uitverkocht festival staan wij te trappelen om met jullie dit nieuwe avontuur in te duiken. Ook het programma is bekend!

Locatie:
Bosbad Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 232, 
3819 AC Amersfoort

MAINSTAGE: 

14:00 - 15:30: Guylian
15:30 - 17:00: Tim Holland
17:00 - 18:00: Donny Summer
18:00 - 19:30: Mahabe
19:30 - 21:00: DIEDE b2b Rik Blom
21:00 - 23:00: Stranger

Silent Disco heeft 3 kanalen. Kanaal: House / Disco, kanaal: Per Expressie & een kanaal met de beste hits!

CORONA // TESTENVOORTOEGANG

Testen voor Toegang + coronaregels

Voor dit evenement heb je een Corona-toegangsbewijs nodig. Dit betekend een vaccinatie (laatste prik langer dan 14 dagen terug), een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud of een herstelbewijs na een coronabesmetting. Dit in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Heb jij een van deze bewijzen dan kan je deze uploaden via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid. Wil je een testafspraak laten maken? Plan deze dan via www.testenvoortoegang.nl

Voor de entree is het houden van 1,5 meter afstand verplicht. We vragen je daarom vriendelijk om je hieraan te houden. Indien er door de autoriteiten controle plaatsvind kan je hiervoor beboet worden. Nadat je ticket en QR-code is gecontroleerd is dit uiteraard niet meer nodig!

OP HET TERREIN

Ticket

Spaar de natuur en neem je ticket digitaal mee! Papier is zo 2018. Vergeet je legitimatiebewijs niet. Zonder legitimatiebewijs kom je niet binnen.

PIN-only event

Op het festivalterrein kan je alleen met PIN betalen. Cash mee nemen heeft dus geen zin. Alleen pinpassen worden geaccepteerd. Helaas geen creditcards.

Lockers

Op dit evenement zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar. De lockers werken met muntgeld. Neem dus een aantal € 0,50 centjes mee om je kluisje te kunnen openen en sluiten. Het gebruik van kluisjes is geheel op eigen risico.

Gehoorbescherming

Wees zuinig op je gehoor en neem oordoppen mee. Als je deze niet hebt zijn ze te koop bij de bar.

Zerotolerance 

Op het terrein is het gebruik van drugs verboden. Wordt je betrapt op het gebruik van drugs dan kan je de toegang worden ontzegd.

MOBILITEIT

Parkeren

Bij de locatie zijn GEEN parkeerplekken aanwezig. Wil je met de auto komen? Parkeer je bolide dan bij de P&R van Amersfoort Centraal aan het Piet Mondriaanplein. Vanaf hier pak je bus 70 richting Soest. Je staat dan binnen 5 minuten naast het festivalterrein. Na het festival kan je nog met de bus terug. Vergeet geen mondkapje mee te nemen. Let op; er wordt actief gecontroleerd op het parkeren van auto’s bij het Bosbad en er is echt geen parkeerplek voor bezoekers.

Fiets

Wij raden je aan om lekker met de fiets te komen. Dan kan je een drankje meer pakken. Twee biertjes is ook zo wat. Wij hebben zat plek voor je fiets.

OV

Kom je met het OV naar het festival? Plan je reis gemakkelijk en snel via www.9292ov.nl. Als eindbestemming vul je bushalte Barchman Wuytierslaan in. Je stapt dan letterlijk voor de deur van het festival uit. Makkelijker kan niet!