FLUOR & Amersfoort Kookt
za 16
jul

FLUOR & Amersfoort Kookt

Dag 2 met: Ciao Lucifer, The Dubbeez, The Great Communicators en afterparty!

Aanvang:

15:00

Einde:

3:00

Locatie:

ZaalCafé

FLUOR & Amersfoort Kookt

Dag 2 met: Ciao Lucifer, The Dubbeez, The Great Communicators en afterparty!

Wij koken mee aan het muzikale programma van Amersfoort Kookt! In de ombouwtijden van het hoofdpodium op het Oliemolenkwartier staan er heel wat bands bij ons op het podium. Het café en het terras zijn ook geopend deze dagen dus kom gezellig langs, de deuren staan open en de entree is gratis dus kom proeven!

Zaterdag 16 juli
Grote zaal: Ciao Lucifer, Karel J Schepers, The Dubbeez, The Great Communicators en afterparty met DJ DAB!

17:15: Ciao Lucifer
Een gebroken hart, een gitaar en een drumstel vormen de ontspoorde liefdesbaby van Willem Wits en Marnix Dorrestein (IX).


18:45: Karel J Schepers
Karel J. Schepers zorgt voor Nederpop anno nu: frisse popsongs in een Nederlandstalig jasje. Hij heeft na voorprogramma’s van Bløf, De Dijk, Nick & Simon en Kenny B net zijn twee EP "Vang Me Op" uitgebracht.


20:15: The Dubbeez
De jonge Amsterdamse dubreggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2016 te geven. Perfect voor de zomer!22:30: The Great Communicators
De muziek van de Haags-Amsterdamse indierockband The Great Communicators voelt als een fijne rondrit langs de kust met de wind in je haren. Het zestal rondom Arend Dijkstra en Gaia Slotboom schrijft pakkende liedjes die fraai opbloeien dankzij de zalvende samenzang, opzwepende melodieën en oog voor subtiele details.


23:30 - 03:00: Afterparty FLUOR & Amersfoort Kookt: DJ DAB (Utrechtse grootmacht die vanaf 1983 vast draaide in Tivoli Oudegracht)

Café: van 15:00 tot 22:00 geopend tijdens Amersfoort Kookt.

Zondag 17 juli
Grote zaal:
FLUOR Kinderdisco: Amersfoort Kookt editie, van 13:00 tot 18:00
Terras en café geopend.