Fleur @ Het Nieuwe Stadsterras
za 7
aug

Fleur @ Het Nieuwe Stadsterras

Catchy poppy-de-pop popsongs

Entree:

€ 7,50 *

Aanvang:

20:30

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Fleur @ Het Nieuwe Stadsterras

Catchy poppy-de-pop popsongs

Hier is Fleur! Een modern ‘zucht-meisje’ avant la lettre. Ze heeft de ‘looks’, de ‘moves’ en een stem die klinkt als een koel briesje op een bloedhete zomerdag. Ze komt uit Les Pays-Bas, maar zingt in het Frans, omdat “Frans de mooiste taal van het universum is”. Een verademing in het huidige muzikale landschap.

In 2019 bracht ze haar eerste 7” uit op het Spaanse platenlabel Bickerton Records getiteld ’Mon Ami Martien b/w Mais Vraiment’. Binnen een week was deze zwarte plak vinyl uitverkocht en werd uitgeroepen tot ‘#3 Best Single Of 2019’ door Shindig! Magazine (GB). In mei 2020 verscheen haar tweede 7” ‘Petit Homme De Papier b/w La Reine Des Abeilles’ en verkocht ook binnen een week uit. Twee homeruns!

Nu is daar het langverwachte debuut album, simpelweg getiteld ‘FLEUR’. Twaalf catchy poppy-de-pop popsongs waar de energie, onbevangenheid, plezier en jeugdigheid vanaf spatten!

Het album werd geschreven, opgenomen, ingespeeld en geproduceerd door Arjan Spies en Dave Von Raven (beide uit The Kik) in Studio Teepdek. De liveband bestaat uit leden van o.a. Mooon, The Small Breed en The Tambles. Mannen die het klappen van de sixties-zweep kennen!

Dit concert is een samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras en vindt daar ook plaats. Dit kaartje geeft toegang tot speciale zitplekken voor het podium. Het concert is ook gratis te bezoeken op Het Nieuwe Stadsterras, mits daar nog plek is. Met een kaartje ben je niet alleen verzekerd van een plekje helemaal vooraan, je geniet ook van een kaasplank én een speciaalbiertje of wijntje naar keuze!

Ook leuk...

tickets