Feuerengel: A Tribute To Rammstein
za 17
nov
Sold
out

Feuerengel: A Tribute To Rammstein

In vuur en vlam met Feuerengel

Entree:

€22,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

Feuerengel: A Tribute To Rammstein

In vuur en vlam met Feuerengel

Feuerengel komt FLUOR in vuur en vlam zetten! Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van de Rammstein tribute band een flinke stap verder.

Het doel van deze enige officiële Rammsteincoverband is het zo getrouw mogelijk neerzetten van de grootse, bombastische show van industrial rockers Rammstein. De band ontstond na een show van Rammstein meegemaakt te hebben in 1997. Al snel zorgde Feuerengel voor veel interesse bij de Duitse- en later ook de Nederlandse pers. Maar daar bleef het niet bij, zelfs de heren van Rammstein zelf waren onder de indruk, wat leidde tot een uitnodiging om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid. Sindsdien hebben duizenden mensen de spectaculaire show van Feuerengel kunnen aanschouwen.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol verrassingen en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden. ‘De band mag zich met recht de beste Rammstein cover act noemen’, aldus Lords of Metal. 

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...